Hazard se oprostio od reprezentacije

Foto: EPA-EFE

EDEN HAZARD oprostio se od reprezentacije objavom na društvenim mrežama. Jedan od najboljih belgijskih igrača svih vremena zadnju utakmicu za reprezentaciju odigrao je u 3. kolu skupine F Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske. Završilo je 0:0, Hrvatska je prošla, a Belgija ispala.

"Otvaram novu stranicu. Hvala vam za svu ljubav, podršku i sreću koju smo dijelili od 2008. godine. Odlučio sam završiti reprezentativnu karijeru jer je vrijeme za nova lica. Dečki, nedostajat ćete mi", napisao je 31-godišnji Hazard u objavi koju je podijelio na nekoliko svojih kanala.

Hazard je za reprezentaciju debitirao 2008. godine u prijateljskom susretu s Luksemburgu. Otad je za Belgiju odigrao 126 utakmica i zabio 33 gola, a zadnji put je zabio prije godinu i pol dana u kvalifikacijama za SP protiv Češke.

S De Bruyneom, Lukakuom i ostalim zvijezdama činio je najjaču belgijsku generaciju u povijesti, koja nije ništa osvojila. Najdalje je stigla na SP-u u Rusiji prije četiri godine, kad je u polufinalu izgubila od Francuske 1:0 golom Samuela Umtitija u 51. minuti.

Pročitajte više