NBA

Hezonja dobar u 12. porazu Knicksa zaredom, Jokić i društvo dobili Rocketse

Foto: Guliver Image/ Getty Images

HRVATSKI košarkaš Mario Hezonja je u porazu svojih New York Knicksa od Boston Celticsa zabio deset poena (šut iz igre 4/8, trice 0/4) uz tri skoka i dvije asistencije u 22 minute provedene na terenu.

Boston Celtics su u gostima nadigrali Knickse 113:99, a do pobjede ih je vodio Kyrie Irving koji je upisao svoj 13 double-double s 23 poena, 10 skokova i šest asistencija. Marcus Morris je dodao 18 poena, a Al Horford i Gordon Hayward po 14.

Ovo je 12. poraz Knicksa u čijim je redovima najbolji bio Damyean Dotson koji je utakmicu završio s 22 poena. Rookie Kevin Knox je dodao 21.

Denverova luda četvrtina za slavlje protiv Houstona

Denver Nuggets su petom uzastopnom pobjedom ponovno preuzeli vrh Zapada odmah uz bok Golden State Warriorsima. Nuggetsi su susret protiv Rocketsa prelomili u drugoj četvrtini, u kojoj su ubacili ukupno 48 poena, što je najbolji drugi zbroj poena u ligi, a primili čak dvadeset manje.

Nikola Jokić jednu asistenciju bio je kratak za triple-double učinak. Upisao je 31 poen, 13 skokova i devet dodavanja. Malik Beasley i Torrey Craig s 22 poena ostvarili su učinke karijere.

S druge strane, James Harden uspio je nekako zadržati niz utakmica s 30 ili više poena pa je u porazu Houstona od Denvera ubacio upravo 30, i to 25. dvoboj zaredom. Međutim, to nije bilo dovoljno i njegovi Rocketsi upisali su drugi poraz u nizu.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više