HRGOVIĆ IDE U PROFESIONALCE Prva borba već za 10 dana?

Foto: Instagram

HRVATSKI boksački as Filip Hrgović 30. rujna trebao bi debitirati u profesionalnom ringu.
 
Iako za sada nema nikakve službene potvrde ove informacije, dobro informirani boksački portali pišu kako bi naš sjajni boksač koji se proslavio osvajanjem europskog zlata i olimpijske bronce, trebao debitirati na priredbi u glavnom gradu Latvije – Rigi i to u jednom od uvodnih dvoboja priredbe koju će predvoditi Mairis Briedis i Mike Perez. Debi bi se trebao dogoditi već 30. rujna, odnosno za desetak dana.
 
Hrgoviću će profesionalnu karijeru navodno voditi slavni boksački njemački tim Sauerland, no oni nisu željeli komentirati ove informacije, kao ni informacije o debiju hrvatskog boksača.
 
Filip je 9. rujna na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz zagrebačke zračne luke uz kratak komentar “Doviđenja Zagrebu. Ekipa koja ne vjeruje u povlačenje!”. Protekle dane je navodno proveo u njemačkom boksačkom kampu, spremajući se upravo za profesionalni debi.
 
Hrgovića u akciji nismo vidjeli još od prošlog ljeta i osvajanja brončane medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Nakon tog uspjeha razišao se sa svojim dugogodišnjim trenerom, a ujedno i hrvatskim izbornikom – Leonardom Pijetrajem.
 

Pročitajte više