Hrvatski izbornik naslijedio Anzulovića: Joke Vranković preuzima Cibonu

KOLIKO god bila teška situacija u Ciboni, košarkaški treneri kao da stoje u redu za preuzimanje vruće klupe nekad velikog kluba koji je potonuo i niže od prosječnosti.

Samo dva dana nakon što je sporazumno raskinut ugovor s Draženom Anzulovićem, Cibonu će preuzeti aktualni izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Josip Vranković, piše Gol.hr.

Direktor kluba Zdenko Antunović i predsjednik Ivica Lovrić su nagovorili Vrankovića, nagađa se, uz pomoć njegovog prijatelja i bivšeg suigrača Nikše Prkačina, na povratak u klub kojeg je već vodio 2007. godine, ali je otišao nakon slabih rezultata.

Cibona je nakon katastrofalnog poraza od Borika u Ligi za prvaka doživjela jednako težak poraz od Zadra na svom parketu. Osim rezultata, Vukovima nedostaje i igra, a neki igrači i dalje čekaju isplate svojih zaostalih plaća. U takvoj situaciji pozitivne rezultate ove sezone nisu uspjeli napraviti niti Radulović niti Anzulović pa je težak zadatak stavljen pred hrvatskog izbornika koji je do ovog posla osim Cibone trenirao i HKK Široki.

Premijeru će Vranković imati protiv Cedevite sljedeće nedjelje.

Pročitajte više