HSV traži ofenzivnog veznjaka: "Kranjčar nije slučaj"

IZ HAMBURŠKOG nogometnog bundesligaša u ponedjeljak su objavili da u sljedeća dva tjedna, koliko je preostalo do isteka prijelaznog roka, žele još dvojicu pravih igrača.

Mladen Petrić bio je tek jedno od tri planirana pojačanja na koja su u klubu odlučili potrošiti 16 milijuna eura zarađenih od prodaje Rafaela van der Vaarta madridskom Realu. Petrić ih je koštao, piše po novome Bild, 4.8 milijuna eura plus vrijednost nogu Mohameda Zidana. Ostalo je nešto više od 11 milijuna.

"Pokušat ćemo u predstojeća dva tjedna ojačati momčad još dvama kvalitetnim igračima. Idealno bi bilo dovesti jednog braniča i jednoga ofenzivnog veznjaka. Naravno, prislijeni smo gledati i ekonomičnu stranu, odabrati što bolje igrače u okviru postojećeg budžeta", sukus je izjava direktora kluba Bernda Hoffmanna i sportskog direktora Dietmara Beiersdorfera, dok je trener Martin Jol kazao:

"Trebamo dvojicu iskusnih igrača, koji će popraviti našu napadačku igru."

Bild piše da je ideja bio Niko Kranjčar, ali da više nije tema. Također to nije niti veznjak Fluminensea, 23-godišnji brazilski olimpijski reprezentativac Thiago Neves. Obojica su preskupi.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više