I FANTASTIČNA SERENA SE NAKLONILA MIKICI "Ti si inspiracija, bila mi je čast igrati protiv tebe"

Foto: Getty Images/Guliver Image

NAKON što je izgubila od Serene Williams 6:2, 6:1 u polufinalu Australian Opena, Mirjana Lučić-Baroni krenula je na mrežu i pružila ruku Amerikanki. No najveća tenisačica u povijesti odmah ju je zagrlila i nešto joj govorila na uho dok su tako stajale na mreži. I prije polufinala nahvalila je Hrvaticu, ali nakon ovog meča otišla je korak dalje.

"Ona je inspiracija, zaslužuje apsolutno sve što je postigla ovdje. Bila mi je čast igrati protiv nje i toliko mi je drago što je ovako daleko dogurala", puna hvale bila je Serena Williams za Mirjanu Lučić-Baroni.

"Moram se zahvaliti i vama navijačima koji ste bili uz nju cijelo vrijeme. Ja sam je gledala cijeli turnir, navijala sam za nju i zaista sam sretna zbog nje", rekla je Serena Williams i dodala kako je znala da mora servirati dobro i ne upuštati se u preduge poene s Mikicom.

Serena će u finalu igrati protiv sestre Venus koja je u drugom polufinalu pobijedila Coco Vandeweghe 6:7, 6:2, 6:3.

"Moja sestra je moj život i moj svijet. Nevjerojatan je osjećaj da ćemo ponovno biti u finalu. Svašta smo prošle i ona i ja i ovo je ostvarenje sna", rekla je osvajačica 22 Grand slama.

Pročitajte više