LIGE PETICE

Ibrahimović: Pravi Ronaldo je jedino onaj brazilski

Foto: EPA-EFE

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ odradio je veliki intervju za magazin GQ u kojem je između ostaloga najavio povratak u Serie A, a pritom prozvao i Cristiana Ronalda.

"Nogometašu nije važno samo u kojoj ekipi igra, mora se poklopiti puno toga, čak i zahtjevi moje obitelji. Uskoro se vidimo u Italiji", rekao je Ibrahimović pa odgovorio na pitanje o mogućem susretu s "pravim Ronaldom":

"Pravi Ronaldo je jedino onaj brazilski."

Nije ovo prvi put da Ibrahimović u javnosti kritizira Cristiana Ronalda. Nakon što je Luka Modrić osvojio Zlatnu loptu prošle godine, izjavio je kako je Ronaldove Zlatne lopte do sada osvajao Florentino Perez, a ne Portugalac.

"On nije prirodni talent, već plod puno rada. Za njega je bio izazov otići u Juventus? Sranje, otići u klub koji je uzeo sedam naslova zaredom u Italiji nije izazov. Izazov je otići u Juve kada je bio u drugoj ligi i vratiti ga u Serie A."

Krajem ovog mjeseca Ibrahimoviću istječe ugovor u Los Angeles Galaxyju, a u Italiji ga žele Milan i Bologna. Milan se čini kao realnija opcija zbog Ibrahimovićevog zahtjeva za plaću, ali dogovor još nije postignut. Barem službeno.

Pročitajte više