Idori Hegel generalka za Torino

Drugog dana Prvenstva Zagreba u brzom, umjetničkom i sinhroniziranom klizanju mogli smo uživati u majstorijama naših najbojih klizača. U prvom redu Idore Hegel, kojoj je ovo i zadnja provjera pred nastup na Olimpijskim igrama. L

U kratkom programu uz samo pogrešku kod doskoka trostruke kombinacije, sve je bilo dobro što najbolje govori kako naša najbolja seniorka spremno dočekuje najveći ovosezonski izazov u Italiji. Moramo istaknuti i nikad bolji nastup našeg najboljeg juniora Borisa Martineca, koji brusi formu za skorašnje juniorsko SP u Ljubljani. Nažalost zbog uklještenja leđnog mišića od natjecanja je morala odustati juniorka Maria Dikanović.

Svoje nove slobodne programe pokazale su i mlade snage Zagrebačkih pahuljica (kadetkinje A i B), a posebno efektan bio je kratki sastav naše seniorske reprezentacije u sinhroniziranom klizanju. U poretku brzoklizača niti nakon drugog dana nije bilo. Najbrži su bili i ostali senior Ivan Dolinić i junior Boren Žunac, a kod juniorki Monik Žunac i Patricija Clark (1000 i 1500 m)dok mlade nade predvode jakov Dolinić i Maja Lipovšćak.

U nedelju trećeg i zadnjeg dana na programu su slobodni sastavi.

(Hina) xpp ydl

Pročitajte više