Rukomet

Igor Vori nakon četiri mjeseca više nije trener PPD Zagreba

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

RUKOMETAŠI PPD Zagreba ostali su bez trenera. Na službenim stranicama kluba je objavljeno kako Igor Vori odlazi s mjesta glavnog trenera nakon samo četiri mjeseca na toj poziciji.

Uprava i trener su došli do zajedničkog zaključka kako je neophodno napraviti promjenu. Podsjetimo, Vori je na klupi Zagrebaša zamijenio Veselina Vujovića koji je u ožujku napustio PPD Zagreb.

Vorija će na klupi Zagreba zamijeniti Vlado Šola

Vori je Zagreb vodio u samo pet službenih utakmica u kojima je ostvario pet poraza. Prvo na Final Fouru SEHA lige gdje je Zagreb završio kao četvrti, a onda i u Ligi prvaka koju su Zagrebaši otvorili s tri poraza.

Posebno je bolan bio prvi službeni Vorijev poraz na klupi Zagreba u polufinalu SEHA lige od Vardara. Zagreb je 10 minuta prije kraja vodio sa šest pogodaka razlike (24:18), ali je makedonska momčad do kraja uspjela izjednačiti i uzeti pobjedu nakon izvođenja sedmeraca.

Iz kluba su se na službenim stranicama zahvalili Igoru Voriju kojega će zamijeniti Vlado Šola, bivši trener Dubrave i Pekinškog sveučilišta. Lino Červar bi trebao biti Šolin savjetnik.

Pročitajte više