Igrač od 70 milijuna eura nije znao gdje je. Modrić jednim potezom oduševio navijače

Foto: Screenshot SK

REAL je sinoć doma protiv Sociedada jedva izvukao bod golom Viniciusa u 89. minuti.

S tih 1:1 Real se propustio izjednačiti s Atleticom i sad Zidaneova momčad ima pet bodova manje i utakmicu više od Atletica. Da je pobijedio Real Sociedad i onda Atletico, bio bi bodovno poravnat s gradskim rivalom na vrhu.

Luka Modrić je igrao do 76. minute i prema izvještaju Marce nije odigrao utakmicu za pamćenje. Madridski list piše kako je Modrić imao nekoliko dobrih poteza, ali nije uspio promijeniti tijek utakmice.

''Hrvatski 35-godišnjak je još jednom počeo utakmicu, ali nije imao puno utjecaja na igru, osim nekoliko lijepih dodira i šuta koji mu je blokiran. U drugom dijelu zamijenio ga je Valverde'', piše Marca.

Navijače je ipak Luka oduševio jednim potezom u završnici prvog dijela kada je gurnuo loptu kroz noge Oyarzabala, španjolske zvijezde od 70 milijuna eura, pa je pucao, no udarac mu je obranio Remiro.

Taj potez je oduševio navijače Reala. ''Ne baš običan 35-godišnjak. Modrić je jednostavno nevjerojatan. Šteta je što su mu suigrači u napadu Mariano i Asensio'', napisao je jedan korisnik na Twitteru.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POTEZ MODRIĆA

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više