Igrači tvrde: Cibona nema niti petorku, niti obranu i napad, niti igru

PONAJBOLJI igrači Cibone VIP, Haris Mujezinović i Slaven Rimac, progovorili su o razlozima loše igre i loših rezultata Vukova. Iako to ne kažu direktno, zaključak obojice je jasan: krivac za katastrofu Cibone je Aleksandar Petrović.

Mujezinović je u oštrom tonu ocijenio kako Cibona nema igru, te da se ne zna tko je treći igrač, tko četvrti, a tko peti. Prava momčad ima 6 igrača za koje se zna da dobivaju najveću minutažu, a koji se igrači mijenjaju.

U Ciboni je situacija sasvim drugačija. Iako Mujezinović naglašava kako "ne kaže da je Aco krivac", ali da bi se trebalo znati tko igra a tko sjedni na klupi.

Tako je Mujezinović nekoliko susreta igrao po desetak minuta, da bi najednom trebao dobro odigrati 35 minuta protiv Zadra.

"Ne razumijem takvo razmišljanje, ne mogu samo najednom odigrati cijeli susret, a ne znam ni što se od mene očekuje", izjavio je.

Slaven Rimac "ne želi nikoga okriviti", no nije mu jasno kako je momčad propala. "Nema obrane, nema napada, nema igre", izjavio je Rimac.

Rimac smatra kako je najveći problem što igrači ne znaju što igraju, nitko im to ne kaže, ili se dogodi da na treningu jedan igrač uigrava napad, a na kraju završi kao glavni obrambeni igrač.

 "Mi nismo momčad, timska igra kod nas ne postoji" izjavio je Slaven Rimac.

Pročitajte više