Esport

Igračima će u PES-u 2019 biti dostupno više od 40 stadiona

Screenshot: PES 2019

DVA mjeseca prije službenog izlaska novog PES-a otkriva se sve više detalja. Predstavljeno je sedam od devet liga za koje je Konami otkupio prava, Barcelona je i dalje ekskluzivni partner, a stižu i brojni noviteti u samom gameplayju. 

>Ronaldo i Real napokon u PES-u?

>Igrači na novom PES-u izgledaju nevjerojatno

Objavljeno je i kako će u PES-u 2019 igrači moći birati između čak 40 stadiona, što je dosad najviše u dugovječnom serijalu. O kojim se točno stadionima radi i koliko će ih biti rekreacije stvarnih zdanja zasad nije poznato, ali minimalno dva će biti ekskluzivno uključena u novi PES. Prvi je Camp Nou, legendarni stadion Barcelone koji na prvi pogled prepoznaje svaki ljubitelj nogometa.

Screenshot: Twitter/Camp Nou PES 2019

Ovaj drugi nešto je manje poznat. Radi se o Allianz Parqueu u Sao Paulu, koji je dom Palmeirasa. Allianz Parque s kapacitetom većim od 43 tisuće gledatelja udomio je i brojne glazbene zvijezde pa su tako na njemu nastupali Ozzy Osbourne, Coldplay, Paul McCartney, Ed Sheeran, Aerosmith, Bon Jovi i brojni drugi renomirani glazbenici. 

Konami je najavio i povratak snježnog vremena na travnjake. Bijele pahulje, doduše, padat će samo na prigodnim mjestima gdje se to može i zaista dogoditi. Tako bismo ih mogli vidjeti na Anfieldu, ali ne i na ranije spomenutom Camp Nouu.

Pročitajte više