TRANSFERI

Independent: United opet kreće po Mandžukića, ovaj put na poseban zahtjev

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED ljetos je bio jako blizu dovođenja Marija Mandžukića, ali transfer je propao u posljednjim trenucima prijelaznog roka u Engleskoj. 

Navodno hrvatski napadač nije bio zadovoljan plaćom koju su mu nudili čelnici Uniteda i odlučio je odbiti ponudu. Nakon toga je ostao u Juventusu gdje za njega više nema mjesta jer ga Sarri nema u svojim planovima. 

Propao mu transfer u Katar

Pokušao je nedavno napustiti klub i otići u Katar, ali i taj transfer je, čini se, propao zbog uvjeta u kojima bi tamo trebao raditi i trenirati.

Hrvatski napadač odbio je transfer u Katar premda mu se u posljednjoj ponudi nudilo devet milijuna eura godišnje, čime bi bio najplaćeniji hrvatski nogometaš u povijesti. 

"Strpite se, i mi čekamo novosti", rekli su prije nekoliko dana iz Juventusa, ali očito katarska ponuda nije bila dovoljno dobra da bivši hrvatski reprezentativac napusti Europu.

Ponovno se priča o Unitedu

Ipak, čini se da ona prva priča, transfer u United, još nije zaključena. Independent danas donosi tekst u kojem navodi da se United vraća u lov na Mandžukića.

Navode da je Solskjaer istaknuo u nedavnom razgovoru s Edom Woodwardom da je upravo hrvatski napadač čovjek kojeg želi u siječnju.

United na poziciji napadača nakon odlaska Romelua Lukakua ima još samo Masona Greenwooda i trebaju im pojačanja u siječnju kako bi proširili roster, a Mandžukić se čini kao idealno pojačanje. 

Pročitajte više