Index nagrađuje: Osvojite karte za rukometni turnir Croatia Cup u Umagu

Foto: HRS

HRVATSKA ženska rukometna reprezentacija od 26. do 28. studenog sudjelovat će na Croatia Cupu koji se održava u Umagu.

Hrvatske rukometašice odmjerit će snage protiv Njemačke i Slovačke, a izbornik Goran Mrđen ne može računati na najbolju igračicu Andreu Penezić.

"Penezić je zbog zdravstvenih problema uzela pauzu da napravi prave pretrage kako zbog leđa tako i ostalih stvari. Što se ostalih djevojaka tiče, Čović se povrijedila dva dana prije, dobila je udarac i mora oko 15 dana mirovati, dok je za Žderić iz kluba stigla obavijest da ima akutnu upalu, da je povrijeđena te će liječnička služba dati sud o tome. Dežić je bila načeta i protiv Lokomotive na utakmici leđa su joj otišla do kraja", objasnio je izbornik.

Što se tiče protivnica...

"Njemačka je odlična ekipa, to je ekipa koja ide sada na Svjetsko, a Slovakinje su uvijek bile dobre i nezgodne, na kraju krajeva prošle su skupinu na našem Europskom prvenstvu. HEP Croatia Cup je dobra i prava provjera za igračice koje su duže u kadru, kao i one koje su kraće ovdje, a nisu možda imale pravih minuta u međunarodnim utakmicama u dresu reprezentacije te je ovo sada prilika za to", zaključio je Mrđen.

INDEX NAGRAĐUJE: Dijelimo 5x2 ulaznice za pripremni turnir HEP Croatia Cup koji će se održati od 26. do 28. studenog. Sve što trebate napraviti jest javiti se na desk@index.hr, ostaviti komentar ispod teksta ili pošaljite poruku u inbox sportske redakcije na Facebooku: (Ime i prezime i datum kojeg želite ići na utakmicu).
 

Pročitajte više