Inter ne odustaje od najboljeg igrača svijeta: "Treba mu vođa, Modrić je taj"

Foto: Getty Images, Corriere dello Sport (screenshot)

INTER ne odustaje od Luke Modrića, tvrdi Corriere dello Sport.

Naslovnicom današnjeg tiskovnog izdanja rimskog sportskog dnevnika bijelim masnim slovima dominira naslov "Marotta će dosanjati Inter iz snova - Tripletta".

Naslov aludira na plan Interova sportskog direktora koji uključuje prioritetno angažiranje Antonija Contea, Luke Modrića i Nicole Barelle.

"Naša je želja da klub vratimo na vrh", glasi Marottina izjava.

Corriere dello Sport piše kako Interova uprava u ljetnom transfernom razdoblju namjerava uložiti minimalno 150 milijuna eura za dva do tri igrača vrhunske klase kako bi se postojeća momčad dodatno oplemenila.

"Razliku u odnosu na Juventus smanjit ćemo djelima. Ne riječima i izjavama u medijima", poručio je Giuseppe Marotta.

Razlika u kvaliteti namjerava se istopiti dovođenjem Luke Modrića, Realova veznjaka koji se i ljetos povezivao s Interom. Talijanski velikan nudio je Real Madridu oko 50 milijuna eura, a aktualnom dobitniku Zlatne lopte četverogodišnji ugovor s 10 milijuna eura godišnje plaće.

Naveden kao "numero uno", Luka Modrić i dalje je prvi na spisku Interovih želja.

"Inter treba vođu, karizmatika na terenu i izvan njega. Luka Modrić genij je koji je potreban Interu", analizira Corriere dello Sport.

Propadnu li pregovori s Lukom Modrićem, kao solucije su spomenuti Toni Kroos i Sergej Milinković-Savić. Novac, napominje Corriere dello Sport, neće predstavljati problem.

Luka Modrić ugovorno je s Real Madridom vezan do 30. lipnja 2020. godine. Na tržištu je vrijedan 25 milijuna eura.

Pročitajte više