INTEROVOJ KRIZI NEMA KRAJA Protiv Fiorentine ispustili pobjedu u 92. minuti

Foto: Getty Images/Guliver Image

IAKO SE činilo da će se Inter ozbiljno boriti za naslov prvaka s Napolijem i Juventusom, realnije je očekivati da će se još ozbiljnije s Lazijem i Romom boriti za plasman u Ligu prvaka.

Momčad Luciana Spallettija u 20. kolu Serie A odigrala je 1:1 u gostima kod Fiorentine i tako niz bez pobjeda rastegnula na sedam utakmica, ne računamo li pobjedu protiv Pordenonea na penale u kupu.

Nije to više ni sjena one momčadi koja je razbijala sve redom, a u gostima kod Napolija i Juventusa odigrala 0:0. U posljednja četiri susreta Inter je izgubio od Udinesea 3:1, Sassuola 1:0, Milana u kupu 1:0, a prije tjedan dana remizirao s Lazijem 0:0.

Od svih tih utakmica Inter je najbliže pobjedi bio večeras u Firenci. Vodili su Nerazzurri golom Icardija sve do 92. minute, no nisu izdržali. Nakon gužve pred Handanovičevim golom u padu je zabio Simeone za 1:1.

Bilo je to potpuno zasluženo izjednačenje domaćih budući da su do tada promašili nekoliko odličnih prilika, a u dva navrata morao je spašavati slovenski golman. Ivan Perišić ponovno je odigrao slabih 90 minuta, dok je Marcelo Brozović susret odgledao s klupe. Kod domaćih je Milan Badelj odradio cijelu utakmicu.

Serie A, 20. kolo:

Cagliari - Udinese 1:1 (Radovanović 9' / Tomović 41'-ag)

Fiorentina - Inter 1:1 (Simeone 90'+2' / Icardi 55')

Pročitajte više