Iranski borac udario ring-djevojku. Onda je dobio batina i u kavezu i izvan njega

Foto: Screenshot

PROŠLOG petka se u Moskvi održao veliki MMA event u organizaciji HFC (Hard Fighting Championship). No, borba između Iranca Alija Hebaitija i Armenca Arkadija Osipjana imala je vrlo neobičnu uvertiru, a zamalo i vrlo poguban završetak. Rezime borbe je da je Hebaiti dobio doživotnu suspenziju u navedenoj organizaciji.

Sve je počelo kada je jedna od djevojaka koje najavljuju runde, po imenu Marija, ušla u ring uoči početka meča. Izvela je malu koreografiju koja se nije svidjela iranskom borcu. U trenutku kad je prolazila pokraj njega, on ju je šutnuo nogom u stražnjicu zbog čega ga je opomenuo i glavni sudac dvoboja.

Iranac izgubio pa nastavio divljati

Hebaiti se nije pokazao sjajnim u svojem MMA debiju pa ga je suparnik porazio tehničkim nokautom nakon četiri minute i 25 sekundi. No, ludilo iranskog borca tu je tek počelo. Prije proglašenja pobjednika je nekoliko puta nasrnuo s leđa na Osipjana i zadao mu je nekoliko udaraca dok ovaj nije gledao.

Nakon toga je održao i kratak intervju u kavezu, a u jednom trenutku je bacio high kick prema jednom od komentatora meča. Srećom, nije ga pogodio. Ništa od toga se nije svidjelo publici i nekoliko ljudi ga je napalo dok je odlazio prema svlačionici. Činilo se kako će tučnjava eskalirati, ali je na kraju Hebaiti dobro i prošao.

Nakon svega se ispričao Mariji na društvenim mrežama. "Nisam se dobro ponašao prema Mariji. Razlog je taj da je prije borbe bilo nekoliko tučnjava, bio sam vrlo napet i samo sam htio da borba počne. Želim joj se javno ispričati. Oženjen sam i cijenim žene. Ona je samo radila svoj posao, a poslije borbe nisam odmah priznao svoju grešku jer su me udarili u glavu", poručio je.

Pročitajte više