Esport

Isplati li se dati 350 kuna za novi Football Manager?

Screenshot: YouTube

FOOTBALL Manager 2019 službeno je stigao na tržište u petak, 2. studenoga i možete ga nabaviti po cijeni od 350 kuna pa na više. U slučaju da se još niste odlučili na kupnju novog Football Managera, sada možete besplatno preuzeti demo verziju igre i odigrati jednu polusezonu.

>Izlazi nikad bolji Football Manager. Igramo betu i ovo je nešto skroz novo

>Izašao je novi Football Manager. Povedite Dugopolje prema Ligi prvaka

Zagriženi fanovi Football Managera već su duboko zagazili u prvu sezonu. Međutim, ako ste među onima koji se i dalje nisu odlučili na kupnji i razmišljaju vrijedi li Football Manager 2019 njihova novca, postoji način da si olakšate muku. Paralelno s izlaskom igre puštena je i demo verzija koju možete besplatno preuzeti na Steamu. Nisu dostupne sve lige i možete odigrati samo jednu polusezonu, ali i ta ograničena verzija trebala bi vam pokazati sve mogućnosti novog FM-a. Odlučite li se na kupnju, moći ćete nastaviti gdje ste stali u demo verziji tako da vaš trud neće biti uzalud. 

Novi Football Manager na Metacriticu ima ocjenu 87, a fizička kopije igre dospjela je i među najprodavanije naslove u Ujedinjenom Kraljevstvu, iako veći dio prodaje otpada na digitalno preuzimanje. Od preko 750 recenzija na Steamu, njih više od 80 posto je pozitivno.  

Prvo što ćete primijetiti u Football Manageru 2019 je drugačiji izgled korisničkog sučelja, a nakon nekog vremena provedenog u igri vidjet ćete i velike razlike u treninzima i taktici, kao i primjenu novih tehnologija sa stvarnih terena poput VAR-a i goal-line tehnologije. U svakom slučaju, isprobajte prije kupnje. Sve što vam je potrebno da biste zaigrali demo verziju Football Managera 2019 je Steam račun. Igru možete preuzeti putem klijenta ili odlaskom na internet trgovinu Steama.

U prosjeku igrači provedu više od 280 sati igranja Football Managera do izlaska novog nastavka. To je uglavnom puno više zabave za 350 kuna nego što ćete dobiti kupovinom nekih drugih igara ili recimo odlaskom u kino.

Pročitajte više