HNL

Istra dovela bivšeg reprezentativca Nigerije, ali ga nije bilo dva mjeseca. Evo zašto

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

ERHUN OBANOR, igrač Istre, imao je iza sebe zanimljivo ljeto. Iako je nigerijski nogometaš dogovorio sve s pulskim klubom još prije dva mjeseca, tek je danas predstavljen navijačima.

Njega, kao ni sunarodnjaka Theophilusa Solomona, nije bilo na pripremama te javnost nije znala što je s njima. Danas je situacija razjašnjena. Obanor je imao problema s vizom pa će u sezonu ući mnogo kasnije od svojih suigrača.

“Svima dobro poznata priča koja je trajala gotovo 2 mjeseca uspješno je završena. S nama je Erhun Obanor, 25-godišnjak, igrač koji je igrao protekle godine u Albaniji, a prije Albanije igrao je u Rudešu. Igrač koji će nam dati dodatnu konkurenciju na stoperskoj poziciji. Ciljano smo išli na njega od početka i zadovoljni smo što je konačno s nama", rekao je sportski direktor kluba Dario Dabac.

“Sretan sam što sam u Istri. Kad sam došao, dočekala me odlična atmosfera. Zadovoljan sam ekipom kao i trenerima. Grad je jako lijep i zasta sam sretan što sam ovdje. Spreman sam dati najbolje od sebe, moja koncentracija je na nogometu i samo to mi je bitno“, rekao je Obanor. On je došao iz albanskog KF Laçija i igra na stoperskoj poziciji. Ima 25 godina te 2 nastupa za reprezentaciju Nigerije.

Pročitajte više