Ivanković: Većina mojih igrača ravnopravno parira reprezentativcima

DINAMOV trener Branko Ivanković početak priprema svog novog/starog kluba popratio je optimističnim komentarom kako se njegovi igrači mogu ravnopravno nositi s europskim reprezentativnim kadrovima.

"Gledajući aktualno europsko prvenstvo, shvatio sam da većina mojih igrača ravnopravno parira reprezentativcima. Sad samo treba te pojedinačne kvalitete složiti u kompaktnu momčad", rekao je Ivanković nakon dolaska u Bad Radkersburg.

Modri su izuzetno zadovoljni lokacijom koju su izabrali za pripreme. Ivankoviću i njegovim igračima u narednih desetak dana na raspolaganju stoji izuzetno dobro opremljen hotel i ljubazno osoblje. Dinamovi nogometaši trenirat će na tri povezana terena koji se svakodnevno održavaju. Jutarnji trening rezerviran je za rad u grupama, a u popodnevnom terminu Dinamovci trening odrađuju zajedno. Kako je igralište udaljeno od hotela nekoliko kilometara, Dinamovci na trening putuju - biciklima.

"Zadovoljan sam sa svima, kako pojedinačno tako i kolektivno. Vjerujem da samo zajedništvom možemo ostvariti zacrtane ciljeve", podvukao je Ivanković.

J.C.
Foto: Index

Pročitajte više