Ivica: FIS je još jednom pokazao koliko su neprofesionalni i neodgovorni

NAŠ NAJBOLJI skijaš i osvajač srebrne medalje u kombinaciji na Zimskim Olimpijskim igrama Ivica Kostelić izjavio je za HTV kako je FIS još jednom pokazao koliko je neprofesionalan i neodgovoran.

Ivica je komentirao odluku organizatora da se spust vozi po katastrofalnim vremenskim uvjetima, zbog čega je mogla stradati naša NIka Fleiss.

Naime, utrka spusta prvo je dvaput odgođena, a zatim su organizatori odlučili da se održi iako su dva predvozača pala. I Nika je imala velikh problema, pala je, no uspjela se pridignuti i nastaviti utrku bez jednog štapa. 

"Spust je trebalo otkazati odmah nakon što su predvozač ipali. Što bi bilo da se Nika ozlijedila? Za nju bi se sezona bila gotova" - komentirao je Ivica.

Ivica je komentirao i nastup Janice u prvoj vožnji slaloma, pa je kazao kako mu je žao što je morala nastupiti u takvim okolnostima.

"Janica je odradila odličan posao, i s obzirom na to kako je odvozila svaka joj čast. Ne vjerujem da bilo bilo koja druga cura mogla napraviti takav rezultat kad ne bi bila skroz zdrava." kazao je Ivica dodajući kako je Janica odlično odvozila donji dio staze, a da je u gronjem bila malo opreznija.

A.H.

Pročitajte više