NBA

Pogledajte kako je Zubac zakucavao u utakmici protiv Orlando Magica

Foto: EPA

KOŠARKAŠI Orlando Magica pobijedili su Los Angeles Clipperse 103:96 te tako okončali njihov niz od šest uzastopnih pobjeda. Do slavlja je sastav s Floride stigao u posljednjim trenucima susreta serijom od 11 koševa u nizu, kasnije i 17:3, kojima je zaostatak 86:93 za početak pretvorio u prvo vodstvo na utakmici, a onda i pobjedu.

Clippersi su na poluvremenu imali prednost 51:37 izgrađenu na šutu od 52.5 posto, no u trećoj dionici su redali promašaje, posebno za tricu koju su u tom razdoblju gađali 2:13. Time su dopustili Magicu da im se rezultatski približi, a onda to u završnici utakmice i iskoristi za pobjedu.

 

Grafika: Sofascore za IndexSport

Orlando, koji je nedavnim razmjenama igrača ostao bez Nikole Vučevića, Aarona Gordona i Evana Fourniera, do pobjede je vodio Chuma Okeke s 18 ubačenih koševa. Kod Clippersa je najbolji bio Kawhi Leonard s 28 poena te po pet skokova i asistencija, a odličan je i Ivica Zubac.

 

Hrvatski centar kalifornijskog tima odigrao je 35 minuta za poraženu momčad i ostvario deseti double-double sezone nakon što je ubacio 14 koševa i uhvatio 13 lopti. Pogodio je sedam od deset lopti iz igre, a istaknuo se zakucavanjima.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više