Zbog sigurnosnih razloga odgođena utakmica Celte i Reala

Foto: Guliver Image/Getty Images
 
NAKON što je uslijed olujnog nevremena u petak odgođena utakmica između Deportiva iz La Corune i Real Betisa, ružno vrijeme na sjeveru Španjolske uzelo je još jednu "žrtvu". Odgovorni su potvrdili kako se utakmica između Celte i madridskog Reala neće odigrati kao što je bilo zamišljeno, u večeras u 20:45.
 
Gradonačelnik Viga rekao je za lokalne novine: "Travnjak nije spreman za igru. Za nas je sigurnost najvažnija, a u ovakvim uvjetima ne može se odigrati sutrašnja utakmica. Dogovorili smo se s predsjednicima, trenerima, vatrogascima i svima kojih se ovo tiče. Nažalost, moramo odgoditi utakmicu. Sinoć je oluja bila toliko jaka da je digla dijelove krovova i vatrogasci to još uvijek nisu uspjeli popraviti".
 
Iako je na istom terenu Real Madrid prije 10-ak dana eliminiran iz Kupa Kralja, čime se potvrdilo koliko je Celta opasan domaćin, ovakva odluka najmanje ide na ruku kraljevskom klubu. Naime, zbog prenatrpanog rasporeda, reprezentativnih obveza i utakmica u Ligi prvaka, ova utakmica najranije će se moći odigrati tek sredinom ožujka. Vidjet će se kako će Real, što se ozljeda i suspenzija tiče, izdržati pakleni raspored koji ga čeka. 

Oštećene konstrukcije na Balaidosu:

Pročitajte više