Napadač Reala: Više nismo prijatelji, već obitelj. Hvala Luki Modriću

Foto: EPA

REAL MADRID je slavio 4:0 na gostovanju kod Granade u dvoboju 35. kola španjolske La Lige. Real je već osigurao naslov prvaka, a sad je upisao novu uvjerljivu pobjedu. Strijelci za Real su bili Fran Garcia u 38. minuti i Arda Güler u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, a dvostruki strijelac bio je Brahim Diaz u 49. i 59. minuti. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić startao je u utakmici za Real, a u 59. minuti je upisao asistenciju za četvrti pogodak.

Nakon duge akcije pune kratkih dodavanja lopta je do Modrića stigla na ulazu u kazneni prostor. Poveo je loptu do peterca i onda povratnim dodavanjem pronašao Diaza, koji nakon okreta pogodio za 4:0. Modriću je ovo bila osma asistencija sezone u 43. nastupu za Real u svim natjecanjima.

Diaz: Modrić je fenomen

Diaz je nakon utakmice dao izjavu. Govorio je o sjajnoj atmosferi u momčadi te je spomenuo i Modrića, koji mu je asistirao za gol. "Više nismo prijatelji, već obitelj. Oni su moja braća, hvala Luki Modriću, on je fenomen", rekao je 24-godišnji marokanski reprezentativac, koji je ove sezone upisao 42 nastupa, deset pogodaka i šest asistencija za Real. Ranije u karijeri nosio je dres Manchester Cityja i Milana.

Modrić je legenda madridskog kluba u kojem je od 2012. godine i s kojim je osvojio sve što je mogao, a 2018. proglašen je najboljim igračem svijeta. Ugovor mu istječe na kraju sezone te je upitno hoće li ostati u klubu.

Pročitajte više