Iz srpskog tabora: Dobit ćemo Hrvate 2:0 na Marakani!

DRAGAN OKUKA, izbornik mlade reprezentacije SiCG uvjerio je svoje pulene da će u subotnjoj dokvalifikacijskoj utakmici pobijediti hrvatsku U-21 reprezentaciju. Ipak, u srpskom taboru svjesni su kako će zaista slaviti tek nakon uzvratne utakmice koja se u srijedu igra u Velikoj Gorici.

Mlade reprezentacije igrale su prošle godine na EP-u u Njemačkoj, a reprezentacija SiCG pobijedila je rezultatom 3:2.

"I tada, kao i sada, neophodna nam je bila pobjeda i bio je veliki pritisak na igračima. Pokazali smo da se možemo nositi sa tim pritiskom i uvjeren sam da ćemo pobijediti sa 2:0. Moramo iskoristiti prednost domaćeg terena i podršku, nadam se, prepune Marakane. Gledajući snimke utakmica hrvatske reprezentacije vidjeli smo da nisu bezazlena ekipa, ali mislim da smo kvalitetniji od njih i siguran sam da ćemo to potvrditi i na terenu." - kazao je jedan od Okukinih pulena playmaker Boško Janković, a prenosi Glas javnosti.

Na njega se nadovezao veznjak Miloš Krasić, koji igra u moskovskom CSKA. Krasić tvrdi kako će utakmice doigravanja biti izuzetno borbene.

"Na Marakani trebamo steći prednost kako bismo mirnije putovali na revanš. Očekujem da će se to i dogoditi uz ogromnu podršku s tribina. Kako god završila utakmica na Marakani, ništa neće biti riješeno i na revanš treba gledati kao da se igra potpuno nova utakmica." - kazao je suigrač našeg "A" reprezentativca Ivice Olića.

"Protiv svakog protivnika Hrvati igraju u istoj formaciji i verujem da će u toj formaciji nastupiti i na Marakani, jer sigurno pred ovako važnu utakmicu neće mjenjati stil igre." - kazao je pomoćnik izbornika Okuke, Dragan Vujović.

Reprezentativcima SiCG je obećana nagrada od po 3000 eura ukoliko se plasiraju na Europsko prvenstvo, tako da im motiva neće nedostajati.

Pročitajte više