Izbornik Kranjčar nakon poraza od Južne Koreje: Razočaran sam

IZBORNIK hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Kranjčar nakon poraza od Južne Koreje  kazao je kako je razočaran rezultatom, ali zadovoljan s pojedinim aspektima igre njegovih izabranika.
 
Hrvatska reprezentacija poražena je u prvoj utakmici Carlsberg Cupa od Južne Koreje rezultatom 2:0.

"Posebno za ovaj turnir složili smo posve drugačiju momčad. Ne mogu kriviti svoje igrače jer još uvijek nismo spremni za ovakve utakmice." - izjavio je Kranjčar, a prenosi australski SBS.

"Kontrolirali smo loptu, ali ritam je pao nakon prvog primljenog gola. Bilo je očito kako neki igrači nisu bili dobri u kontaktu s loptom, ali tome je razlog to što smo imali samo fizičke treninge, no ne i trening utakmice." - zaključio je Kranjčar.

Australcima, koji prenose Kranjčarove izjave  interesantna je svaka naša utakmice, jer će preko hrvatske reprezentacije u Skupini F Svjetskog prvenstva u Njemačkoj tražiti prolaz u daljnje natjecanje.

Podjetimo, Južnu Koreju koja je na prošlom SP-u u Koreji i Japanu 2002. osvojila četvrto mjesto godine vodio je Guus Hiddink, danas izbornik reprezentacije Australije.

Australski mediji pišu kako su Kranjčarevi puleni potpuno deklasirani u utakmici, te da, iako je Kranjčar bio optimističan, nisu ostvarili željeni učinak.

Hrvatska će za treće mjesto u srijedu u 11 sati igrati s domaćinom Hong Kongom, koji je poražen od Danske rezultatom 0:3.

Srđan Hebar

Pročitajte više