Jamesovi Lakersi izvukli se protiv Hawksa, treći poraz Jokićevog Denvera zaredom

Foto: Getty Images / Gulliver Image

DENVER Nuggetsi odlično su krenuli u sezonu, u prvih 10 utakmica nanizali su devet pobjeda, ali zbog dugačke sezone, forma svih klubova je promjenjiva. Sada su zaredali tri poraza izgubivši sinoć od Milwaukee Bucksa 121:114.

Bucksi su, poput Denvera, jedno od najugodnijih iznenađenja lige, ovo im je 10. pobjeda u 13 utakmica i nalaze se na drugom mjestu Istoka. Brook Lopez bio je najbolji kod Bucksa u ovoj pobjedi. Zabio je 28 poena uz 8 trica, najviše na jednoj utakmici u karijeri. Denver je na trećem mjestu Zapada s devet pobjeda i četiri poraza.

Lakersi se u zadnjoj sekundi izvukli protiv jedne od najlošijih ekipa

Los Angeles Lakersi odigrali su još jednu napetu utakmicu, ovoga puta protiv Atlanta Hawksa, a sada je za promjenu jedna triler završnica otišla na njihovu stranu. Pobijedili su 107:106 zahvaljujući blokadi Tysona Chandlera pri pokušaju polaganja Traea Younga za pobjedu Hawksa u zadnjoj sekundi. 

Ponovno je najbolji u ekipi Lakersa bio LeBron James. Upisao je 26 poena, a tome je dodao i 7 skokova te 4 asistencije. Lakersi sada prvi put imaju više pobjeda nego poraza u sezoni. Trenutno su na omjeru 7-6 i drže osmo mjesto Zapada, a Hawksi su na predzadnjem mjestu Istoka s 3-10.

U ostalim utakmicama večeri, Rocketsi su pobijedili Pacerse 115:103. Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović odigrao je odličnu utakmicu uz 20 poena, šest skokova i šest asistencija. Mario Hezonja zabio je 12 poena Orlando Magicu, svojoj bivšoj momčadi, ali njegovi Knicksi izgubili su 115:89. Boston nastavlja neuvjerljiv ulazak u sezonu. Portland Trail Blazersi pobijedili su ih kod kuće 100:94. Bostonu je to šesti poraz u 13 utakmica.

Pročitajte više