"JEBI SE!" David Luiz izderao se na Contea kada ga je vadio iz igre

Screenshot: Twitter

CHELSEA je do 40. minute utakmice trećeg kola skupine LP-a protiv Rome vodio 2:0, a David Luiz bio je jedan od najboljih igrača engleskog prvaka.

Zabio je sjajni prvi gol njegove momčadi i kao čistač vezne linije odlično ispunjavao defenzivne zadaće, prije svega pomažući bokovima.
 
Zato je bilo veliko iznenađenje što ga je u 57. minuti trener Antonio Conte odlučio izvući iz igre. Kada je Luiz vidio svoj broj na malom semaforu četvrtog suca, izbezumio se i gledajući u trenera više puta zaderao se "Va fan culo!"
Čak i površni poznavatelji talijanskog jezika znaju što to znači, a Brazilac je koristio trenerov materinji kako bi ovaj shvatio o čemu se radi. 
 
Čim je Luiz izašao, i to zamijenjen napadačem Pedrom, Chelseajeva obrana se raspala i Džeko s dva gola u šest minuta preokreće na 3:2 za Romu. Hazard je na kraju spasio za konačnih 3:3.
 
Trener gostiju Eusebio Di Francesco kasnije je dao za pravo Davidu Luizu i priznao da mu je izlazak ključnog defenzivca suparnika olakšao napad temeljen na pritiskanju bekova i stopera Chelseaja.
Conte je pak nakon utakmice otkrio da je Luiza zamijenio jer je ozlijedio fibulu. Ali, kako možete vidjeti na gornjoj snimci, čini se da mu je povrijeđeno nešto drugo. 

Pročitajte više