Jeličić objasnio kako je Dinamo preokrenuo utakmicu protiv Hajduka

Screenshot (HTV)

"SVI koji pratimo Hajduk i Dinamo došli smo na svoje. Bilo je puno dobrih stvari, ali i puno pogrešaka. Navijači su došli na svoje, ali je trebalo biti kvalitetnije", tako je derbi Hajduka i Dinama (2:2) vidio bivši hrvatski nogometaš Joško Jeličić.
 
Jeličić smatra da je Hajdukov trener Joan Carrillo kiksao u drugom poluvremenu...
 
"Hajduk je u prvom poluvremenu bio bolji na intenzitet i agresivnost, tako je i zabio. Međutim, u drugom poluvremenu ekipa koja se naziva ozbiljnom ne može dopustiti da dođe u situaciju da gubi utakmicu."
 
S druge strane, Dinamo je zakazao na startu utakmice.
 
"Cvitanović nije dobro planirao utakmicu. Na agresivnost je odigrao s trojicom zadnjih veznih. Dinamovci na sredini gube duele, nemaju agresivnost. Trebao je taj pritisak slomiti dodavanjima, a to je tek kasnije shvatio."
 
Jeličić je objasnio što je preokrenulo utakmicu.
 
"Ulaskom Ademija, igrača kojem se divim, a posebno pozicioniranjem Olma u međuprostor Dinamo je pritiskao i napadao. Ademi je u 65 minuta protiv Osijeka i Dinama više puta ušao u kazneni prostor i asistirao, nego cijeli Dinamov vezni red u polusezoni."
 
Bivši nogometaš Hajduka i Dinama nije oduševljen Carrillom.
 
"Hajduk je apsolutno bio inferioran u drugom dijelu nakon ovih Cvitanovićevih promjena. Imali su 1:0 na poluvremenu, a Carrillo je reagirao neprihvatljivo u toj pauzi. Povukao se pa onda izvadio Ohandzu koji je bio bitan za Hajdukovu igru na dugim loptama... Carrillo osim lijepih izjava mora ponuditi odgovore i zašto Hajduk izgleda ovako i zašto ovako završava utakmice."
 

Pročitajte više