Jurčević najavio pobjedu Dinama

UOČI početka nove Dinamove europske sezone, na uobičajenoj konferenciji za novinare, svoja razmišljanja iznio je trener "plavih", Nikola Jurčević.

"S nestrpljenjem očekujemo utakmicu pretkola kupa UEFA s Primorjem. Naš cilj je ostvariti pozitivan rezultat kako bi za dva tjedna u Goricu mogli na miran uzvrat", izjavio je Nikola Jurčević.

"Protiv Osijeka smo našim navijačima ostali dužni, ali sutra bi željeli pokazati svoje pravo lice. Nadamo se da će nas Bad Blue Boysi podržati jednakom žestinom kao i u subotu, a zauzvrat im obećajemo puno kvalitetniji nastup Dinama", obratio se Jurčević navijačima.

"Dinamo je uvijek imao teške utakmice sa slovenskim momčadima. Naše goste shvaćam ozbiljno. Primorje ima nekoliko dobrih igrača. Na Jolića, Vincetića i Delucu treba posebno pripaziti", naglasio je Jurčević.

Jurčević se tada još jednom vratio na utakmicu s Osijekom. "Osiječane nismo uspjeli pritisnuti. Oni su se branili, a mi nismo igrali dovoljno brzo, nismo se dovoljno oslanjali na bokove, a nedostajao je i priključak iz drugog plana. Sutra sa Štrokom, Bošnjakom i Kranjčarom ne bi trebali imati takvih problema", smatra trener "plavih".

Jurčević je najavio da će Dinamo večeras u 18 sati održati trening na maksimirskom stadionu, a da će nakon toga momčad krenuti u karantenu kako bi što spremnija dočekala sutrašnju utakmicu.

Prema Jurčevićevim riječima, na sutrašnjoj utakmici Dinamo će nastupiti s tri igrača u obrani, dok će Hrvoje Štrok zamijeniti Antu Tomića koji u zadnje dvije utakmice nije opravdao ukazano mu povjerenje.

Vjerojatna 11-orica koja će istrčati protiv Primorja su Turina, Milinović, Mijatović, Lučić, Bošnjak, Štrok, Agić, Kranjčar, Pranjić, da Silva i Ljubojević.

Vedran Prga

Pročitajte više