Juventus ima plan za dovođenje europskog prvaka

Foto: EPA

PREMA pisanju talijanskih medija, torinski Juventus će tijekom zimskog prijelaznog roka ponovno pokušati u svoje redove dovesti Domenica Berardija, nogometaša Sassuola i talijanskog reprezentativca koji je s Italijom osvojio Europsko prvenstvo prije dvije godine.

Prvi, neuspjeli pokušaj dogodio se na početku aktualne sezone, a tijekom zime Juventus će s Berardijem pokušati ponoviti posao koji je sa Sassuolom obavio u vezi Manuela Locatellija, sadašnjeg veznog igrača popularne Stare dame. Juventus će pokušati prvo dovesti Berardija na posudbu uz obvezu otkupa ugovora. Tako bi odmah na raspolaganju imao igrača, a troškove od transfera rasporedio bi na nekoliko godina.

Sassuolo za Berardija traži oko 30 milijuna eura, a ovaj igrač ima valjani ugovor sa Sassuolom do lipnja 2027. godine. Za talijansku reprezentaciju Berardi je odigrao 27 utakmica te je postigao osam golova, a ove sezone ovaj je krilni napadač već postigao pet ligaških golova u svom klubu. Juventus je trenutačno drugi na ljestvici Serie A te ima dva boda manje od vodećeg Intera.

Pročitajte više