TRANSFERI

Juventus nudi Unitedu 50 milijuna i jednog igrača za Pogbu

Foto: Getty Images / Guliver Image

JUVENTUS je spreman ponuditi Manchester Unitedu 50 milijuna eura i Aarona Ramseya kako bi u Torino vratio Paula Pogbu, pišu talijanski mediji.

United za francuskog veznjaka i svjetskog prvaka traži čak 150 milijuna eura. Međutim, na Old Traffordu su spremni razmotriti ponudu Stare dame.

Ramsey je u Juventus stigao početkom ove sezone iz Arsenala bez odštete, no nije se uspio nametnuti novom treneru Mauriziju Sarriju. Ni Pogba nije najsretniji na Old Traffordu i navodno nema ništa protiv povratka u klub u kojem je igrao od 2012. do 2016. 

Manchester United i Juventus su prije osam godina međusobno zaratili zbog francuskog veznjaka, a u godinama koje su uslijedile prašina se slegla.

Pogba je 2009. kao 16-godišnjak stigao u Manchester United iz Le Havrea, no tri godine kasnije pobjegao je u Juventus, i to besplatno. Legendarni Alex Ferguson je prije nekoliko godina otkrio kako je Pogba tada trebao potpisati novi ugovor s Crvenim vragovima, ali je njegov menadžer Minoa Raiola sve dogovorio s Juventusom.

Francuz se u Juventusu zadržao do kolovoza 2016. kada se vratio u Manchester United za čak 105 milijuna eura, no sada je sve bliže povratku u Torino.

Pročitajte više