TRANSFERI

Juventus sve dogovorio sa Suarezom, a Higuaina besplatno prepušta Beckhamu

Foto Getty Images

LUIS SUAREZ dogovorio je uvjete ugovora s Juventusom i uskoro će postati novi član prvaka Serie A, javljaju svi relevantni talijanski mediji.

Novi trener Barcelone Ronald Koeman otpisao je urugvajskog napadača, koji sad s katalonskim klubom pregovara o prijevremenom raskidu ugovora, koji istječe na ljeto 2021. Tako bi se Suarez Juventusu pridružio kao slobodan igrač.

Istovremeno, Gonzalo Higuain napustit će torinski klub. Argentinski TyC Sports javlja da je prihvatio ponudu Intera iz Miamija te će u novoosnovanom klubu Davida Beckhama provesti dvije sezone.

Doduše, i on još mora dogovoriti raskid s Juventusom, s kojim ga ugovor također veže još jednu sezonu. Pregovori traju duže od očekivanog, ali očekuje se da će Juventus popustiti s obzirom na to da Argentinac odlazi na drugi kontinent, a ne u redove nekog od rivala iz Serie A ili Lige prvaka, a pogotovo ako i Suareza naposljetku dobije bez odštete.

Ode li Higuain u Miami, u MLS-u će se pridružiti tri godine starijem bratu Federicu, koji u američkoj profesionalnoj ligi igra još od 2012., a ove je sezone prešao u DC United.

Dođe li Suarez u Juventus, tamo će zateći dva stara rivala - Cristiana Ronalda, protiv kojeg se godinama borio u Clasicima, te Giorgia Chiellinija, kojeg je ugrizao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Pročitajte više