Kako će izgledati Dinamo na proljeće?

AKO JE za vjerovati Mamiću, Dinamo će na proljeće imati sjajnu momčad. Butina, Kranjčar, Ljubojević, Pranjić, Bošnjak, Balaban i drugi trebali bi biti jamstvo za europske ambicije modrih.
 
Za europski Dinamo momčad će trebati i očistiti od vječnih talenata ili promašenih "pojačanja". Iako transfer-lista neće biti objavljena prije posljednjeg kola u jesenskom dijelu, na njoj će se naći mnoga imena. Mihael Mikić, Dumitru Mitu, Damir Krznar i Mario Jozić sigurno će se naći na transfer listi.

Mate Dragičević koji niti ne trenira s prvom momčadi bit će prvi na listi za otpis, jer mu Dinamo mjesečno plaća 5000 eura za (ne)treniranje s drugom momčadi.

Kada se riješi gore navedenih igrača Mamić u klub želi dovesti izvrsne Osječane Gorana Ljubojevića i Danijela Pranjića, želi vratiti Boška Balabana i Tomislava Butinu, a spominje se i Ivan Bošnjak, bivši igrač Cibalije i Hajduka.

Goran Ljubojević
Goran Ljubojević nedavno je izjavio kako bi iz Osijeka želio otići samo u Lige petice, no velika je mogućnost da će prije Europe ipak završiti u Dinamu. U tijeku su pregovori Mamića i Osijekovog predsjednika Maršića,  a ako bi se dogovorili za transfer Ljubojevića i Pranjića, uz novac Osijek bi vjerojatno dobio i nekoliko Dinamovih igrača.

Danijel Pranjić
Jedan od najboljih Osijekovih igrača igra i za mladu reprezentaciju u kojoj je uz bok Ljubojeviću i Kranjčaru. Pranjić je oduševio u utakmici u kojoj je Hrvatska U-21 "razbila2 vršnjake iz Engleske.

Boško Balaban
Transfer Boška Balaban na glasu je kao jedan od najvećih financijskih promašaja u Premier ligi, no Mamić će ga pokušati vratiti u Dinamo kako bi mu spasio "karijeru".

Tomislav Butina
Butina je sam izjavio kako bi se želio vratiti u Dinamo, jer će u Bruggeu dobiti priliku tek kad Verheugen ode. Bez obzira što se Tomo proslavio na nekoliko utakmica, što je bio proglašen junakom utakmice protiv Borussije, trener vjeruje starosjediocu Verheugenu koji će navodno od sljedeće sezone u mirovinu.

Ivan Bošnjak
Ivan Bošnjak već dugo nigdje ne igra. Talentirani Bošnjak je iz Hajduka otišao u Libiju, gdje se posvađao s vodstvom kluba, zbog čega je stavljen na led.

Pročitajte više