Balaban do kraja ovog tjedna u Dinamu?

BOŠKO BALABAN, još uvijek nogometaš Aston Ville, kaže da mu je Zdravko Mamić ponudio dvogodišnji ugovor, a kako je izjavio za "Jutarnji list", zanima ga i reprezentacija.

Bivši Dinamovac prije dvije godine prodan je Aston Villi za 6.000.000 funti. U Briminghamu se Balaban nije baš naigrao.

Nakon što je iz kluba otišao Graham Taylor, Balabana nije bilo niti u rezervnom sastavu. Tada je angažirao odvjetnike i klubu zaprijetio tužbom. Sada opet trenira s rezervnim sastavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balaban za "Jutarnji" kaže da je klubu ponudio nagodbu te da odgovor očekuje do kraja ovog tjedna.  Aston Villa mu je ponudila raskid ugovora, uz uvjet da im ostavi sav novac (1.800.000 funti). Balaban na to naravno ne pristaje, već za prekid ugovora traži naknadu do 900.000 funti.

Kako Balaban kaže, u klubu u Briminghamu vlada velika zbrka, suradnju je otkazao i financijski direktor koji je sve kontrolirao. Na udaru su svi igrači koje je u klub doveo John Gregory.

Balaban otkriva da mu je Zdravko Mamić ponudio dvogodišnji ugovor. Također priznaje da ga zanima i reprezentacija jer je "još mlad i željan dokazivanja". Ako Balabanov razgovor u četvrtak s predsjednikom Aston Ville Dougom Ellisom bude uspješan, bivšeg dinamovog centarfora možemo u Maksimiru očekivati već potkraj ovog tjedna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara