Kalinić: Neću u Napoli, to su samo glasine

Foto: Hina

VODSTVO talijanskog nogometnog prvoligaša Napolija pokušat će tijekom zimskog prijelaznog roka osnažiti redove jednim napadačem, a na meti su hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić, te bivši igrač zaprešičkog Intera, a sada član Palerma Makedonac Ilija Nestorovski.

Napoliju hitno treba napadač jer je zbog teške ozljede otpao Arkadiusz Milik, a Kalinić i Nestorovski se najglasnije spominju.

"To su samo glasine, ništa konkretno se nije događalo. Imam ugovor na tri godine s Fiorentinom i dugi put ispred sebe u ljubičastom dresu. Moja obitelj uživa u Firenzi i ne vidim razlog zašto bih otišao", rekao je Kalinić za La Nazione.

Hrvatski napadač je ove sezone u svim natjecanjima zabio devet golova, pri čemu čak osam na gostovanjima.

"Nije mi jasno zašto više zabijam na gostovanjima," kazao je Kalinić dodavši: "Nadam se da ću početi zabijati i na Artemio Franchiju."

Bivši napadač Hajduka, Pule, Šibenika, Blackburbna i Dnjipra želio se zahvaliti treneru Paulu Sosi.

"Uvijek ću biti zahvalan treneru Sousi na svemu što je napravio za mene," poručio je hrvatski napadač.

Oglasio se i Palermov predsjednik Maurizio Zamparini otkrivši kako je iz Napolija dobio ponudu za Nestorovskog.

"Dobio sam poruku od Aurelija De Laurentisa. Pitao me hoću li mu prodati Nestorovskog, ali sam rekao ne," kazao je Zamparini te dodao: "Možda ćemo razgovarati ponovno u ljetnom prijelaznom roku, ali nemam namjeru prodavati u siječnju. Vjerojatno ga neću prodati ni na ljeto. Nestorovski je odličan igrač, ima sjajan osjećaj za gol," poručio je Zamparini.

Makedonski napadač je prošle sezone bio najbolji strijelac Prve HNL sa 25 golova, a u prvoj sezoni u Serie A zabio je već sedam golova i trenutačno dijeli šesto mjesto na ljestvici strijelaca s Gonzalom Higuainom.

Pročitajte više