Pogledajte lice Kanea nakon ispadanja iz Lige prvaka. Još nikad nije osvojio trofej

Foto: EPA

HARRY KANE postigao je više od 400 golova u karijeri, čiji je najveći dio proveo u Tottenhamu. Za londonski klub odigrao je 435 utakmica i postigao 280 golova za njega, za englesku reprezentaciju je u 89 utakmica bio strijelac 62 gola, a odličan je i u svojoj prvoj sezoni u Bayernu. Za njemački klub zabio je 44 puta u 45 utakmica. Ipak, 30-godišnji Kane je još uvijek bez trofeja.

Tako će ostati i nakon ove sezone jer Bayern više ne može do titule. Drugi najbolji strijelac u povijesti Premier lige (Alan Shearer 260, Kane 213) prešao je u ljetnom prijelaznom roku u Bayern u transferu koji je bavarski klub platio za Bundesligu rekordnih 100 milijuna eura, uz mogućih 10 milijuna više kroz bonuse.

Opet ništa

Bayern je do ove sezone kad je Bayer postao prvak slavio naslov njemačkih prvaka 11 uzastopnih sezone i očekivalo se da će Kane napokon do trofeja. S Tottenhamom je igrao finale Lige prvaka i dvaput bio finalist EFL kupa, s Engleskom drugi na Euru 2020. i treći u Ligi nacija u sezoni 2018./19.

Sad je ostao bez nagrade i s njemačkim klubom za koji je zabio 36 golova uz osam asistencija u 32 bundesligaške utakmice i još osam golova uz četiri asistencije u 12 nastupa u Ligi prvaka. Kamere su snimile kako se osjećao u trenutku s kraja jučerašnje utakmice u kojoj je Bayern ostao bez šanse za titulu.

VIDEO: Arena Sport

Pročitajte više