LIGE PETICE

Kaneova gluma za Oskara protiv Lovrena

DEJAN LOVREN imao je velikih problema s Harryjem Kaneom u derbiju desetog kola Premier League, u kojem je Liverpool pobijedio Tottenham 2:1. 

Ali hrvatski stoper Redsa u prvoj minuti asistirao je napadaču Spursa za vodstvo Tottenhama 1:0, a u 50. minuti Lovren je dobio žuti karton kada je Kanea u prodoru zaustavio rukom.

Lovren je zbog toga zasluženo dobio žuti karton, ali snimka situacije pokazuje da je isto prilikom javnu opomenu zbog simuliranja zaslužio i Kane.

Nakon što ga je Lovren rukom uhvatio za rame i tako nedozvoljeno onesposobio, ali to nije napravio previše grubo, a posebno ne pogibeljno, Kane se teatralno i s bolnom grimasom uhvatio za lice i usta te stao previjati po travi.

To je radio iako ga Lovren nije dotaknuo po tim dijelovima tijela, a jasno je i zašto, kako bi kod suca Anthonyja Taylora ušićario još težu kaznu za suparničkog braniča.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku Lovrenovog prekršaja i Kaneove glume možete pogledati OVDJE.

Pročitajte više