Gerrard: Nema smisla lagati, želimo Porto ili Villarreal u Ligi prvaka

U PETAK održat će se ždrijeb četvrtfinala najelitnijeg nogometnog natjecanja Lige prvaka, a kvaliteta preostalih klubova garantira nova dva ili tri spektakla. Među osam klubova su i sva četiri engleska (Manchester United, Chelsea, Liverpool i Arsenal), a društvo im još čine Barcelona, Villarreal, Porto i Bayern.

U klupskom magazinu se na skorašnji ždrijeb osvrnuo i najbolji igrač Liverpoola i njihov kapetan Steven Gerrard. "Da ne lažemo, volio bih s druge strane ili Villarreal ili Porto. Objektivno gledano to su dvije najslabije momčadi među preostalima. Ako želimo biti prvaci, istina je, moramo dobiti bilo koga i nema biranja, ali dok još mogu nešto poželjeti onda bi jednog od ta dva kluba", rekao je Gerrard i nastavio:

"Nakon što smo odigrali sjajnu utakmicu protiv Reala na Anfieldu vjerujem da se svi boje nas i dolaska na naš stadion. Zaslužili smo novo veliko poštovanje svih suparnika ne samo tom utakmicom, već i velikom pobjedom protiv Manchester Uniteda".

Gerrard je odgovorio i na pitanje zašto Liverpool ne može tijekom velikog dijela sezone igrati na tako visokom stupnju. "Sezona je stvarno duga i amplitude su normalne. Kako kod nas, tako i kod svih ostalih. Bitno je da smo sada, u drugom dijelu sezone, na pravoj razini, a imam osjećaj da trenutačno dišemo punim plućima i igramo jako, jako dobro".

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više