Kapetan Španjolske izviždan na Bernabeuu, izbornik: Duša me boli, sramim se

Foto: Profimedia

ŠPANJOLSKI izbornik Luis de la Fuente izjavio je da ga duša boli zbog zvižduka koje je dio publike na stadionu Bernabeu uputio Álvaru Morati tijekom prijateljske utakmice protiv Brazila (3:3).

Napadač Atletico Madrida, koji je započeo utakmicu protiv Brazila, imao je lošu večer i bio je izviždan od dijela navijača tijekom utakmice. Bivšem igraču Real Madrida zviždali su i kada je zamijenjen u 81. minuti.

"Duša me boli kada u svojoj zemlji kapetan reprezentacije bude izviždan. Osjećam bol. Navijači na Bernabeuu bili su nevjerojatni, ali kao Španjolac osjećam sram kada se španjolski reprezentativac izvižda", rekao je De la Fuente.

"Ipak, većina navijača podržala je Španjolsku. Svi se moramo educirati o podršci reprezentaciji. Ovdje moramo ostaviti po strani boje klubova, a to je posao medija. Vidjet ćemo možemo li svi zajedno riješiti ovo", dodao je.

Morata je prije deset godina otišao iz Reala u Juventus za 20 milijuna eura. U torinskom je klubu u polufinalu Lige prvaka izbacio Real s dva gola pa se 2016. vratio u Madrid za 30 milijuna eura. Kasnije je otišao u Chelsea za 66 milijuna eura, a nakon toga potpisao za Atletico. U međuvremenu je postao omražen kod navijača Reala.

Pročitajte više