Kek u svom stilu odgovorio na poruku Peteva da je Rijeka licemjerna

Foto: Hina

RIJEKA se sprema za 28. kolo Prve HNL, u kojem će u subotu, od 15 sati, dočekati Split. Lider hrvatskog prvenstva ima četiri boda više od Dinama i želi zadržati prednost i nakon dvoboja sa Splićanima na Rujevici. 

"Ulazimo u zadnju četvrtinu prvenstva i dolazi nam momčad koja se jako dobro predstavila u Osijeku do isključenja. Moramo dobro ući u susret. Unatoč svim mojim očekivanjima, liječnici nisu uspjeli osposobiti Ristovskog pa on neće igrati, kao ni Mišić koji ima kartone. Apsolutno nisam bio zadovoljan što sam vidio u pripremnoj utakmici protiv Vinodolskog. Međutim, veseli me pozitivna energija i velika želja, motiv i inat svih igrača", rekao je trener Matjaž Kek. 

Petev? Folklor traje...

Kek nije želio previše komentirati izjavu Ivajla Peteva koji je rekao da je "Dinamo najoštećeniji klub lige, a licemjeri iz Rijeke stalno vrše pritisak na suce".
 
"Nemam komentara na te izjave. Zanima me samo moja momčad i naša igra. Folklor traje i trajat će i dalje, a to čini našu ligu posebnom. Nekad dam mišljenje pa onda svi skoče, ali ja trebam raditi i razmišljati o svojoj momčadi. Ne zanima me što misli trener jedne ili druge momčadi. Ali ljudi nisu blesavi, kao ni ja, ni vi", rekao je Kek koji će sutra 200. put voditi Rijeku.
 
Na klupi Rijeke 200. put
 
"Možda je to nekomu previše, a ja ću je pokušati voditi kao svaku dosad". Armada je najavila kako će doći na trening uoči utakmice sa Splitom, što je osobito obradovalo Keka. 
 
"Još jedna gesta naše navijačke skupine koja je pokazala koliko joj je klub važan i da poštuje to što su igrači postigli. Raduje nas to da će doći na trening. Ponekad je to nezgodno, ali nas to veseli u ovakvom raspoloženju", zaključio je trener.

Pročitajte više