Kezelj: Dinamo ne bi pao niti da sam ja bio na utakmici

PREDSJEDNIK NK Varteksa Tomislav Kezelj kroz medije se posljednjih dana provlačio u negativnom kontesktu, ako se tako može protumačiti navodno izbjegavanje utakmica varaždinskog prvoligaša.

No, pravo je pitanje, koga Kezelj zapravo izbjegava, jer nisu za zanemariti ni oštre izjave nekadašnjeg direktora Varteksa, a današnjeg tajnika Udruge prvoligaša Nevena Herjavca, koji također u širokom luku zaobilazi Varteksov stadion. On tvrdi kako je Kezelju osigurao predsjedničku fotelju, a da ljudi iz kluba prilikom sudskog procesa koji se protiv njega vodi, nisu na vidjelo iznijeli pravu istinu.

No, bilo kako bilo, Kezelj se preko klupskog glasnogovornika ispričao zbog spriječenosti dolaska na susret Varteks - Dinamo.
Nemogućnost praćenja utakmice opravdao je privatnim razlozima, ističući kako je na utakmici umjesto njega bio dopredsjednik Kluba Đuro Podvezanec kao i još neki članovi Izvršnog odbora.

Predsjednika Kezelja u Klubu neće biti sve do kraja ožujka 2007. godine zbog neodgodivih i opravdanih privatnih razloga.

"Osim toga, Varteks ne bi pobijedio Dinamo ni u slučaju da sam ja bio na utakmici." - prokomentirao je predsjednik Kezelj na kraju telefonskog razgovora s klupskim glasnogovornikom.

D.R.

Pročitajte više