Kežman: Chelsea se treba bojati dolaska u Istanbul

MATEJA KEŽMAN, nogometaš Fenerbahcea, vjerojatno s najvećim žarom dočekuje dvije utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv londonskog Chelseaja.
 
Prva utakmica se igra u srijedu na istanbulskom stadionu Sukru Saracoglu, a Kežman će utakmicu dočekati kao bivši igrač Chelsea. Makar je u Londonu igrao tijekom sezone 2004/05 samo 25 utakmica i pritom zabio četiri pogotka, dovoljno je to za osjetiti potrebu da pobijedi "svoje".

"Uvjeren sam da nikome nije drago dolaziti u Istanbul. Niti Chelseaju nije svejedno koliko god oni glumili da su velika momčad i totalni favoriti. Dobro, i jesu favoriti, ali to je naša velika prednost. Ne možemo izgubiti stvarno ništa, a možemo dobiti najviše", govori Kežman i nastavlja:

"Nitko ovdje ne vjeruje gdje se mi to nalazimo, u četvrtfinalu Lige prvaka. Ovdje traje jedan dugi europski san, a najveće hvala mogu reći našem treneru Zicu. U životu sam prošao veće stratege od njega, ali Zico je čovjek s najvećim srcem i predivna osoba. Sjajno je prenio žar i želju na nas igrače. Zato obećavam našim navijačima velike dvije utakmice, posebno ovu prvu u Istanbulu", završio je Kežman. 

Totalsport

Pročitajte više