KLOPP DOVODI IGRAČA ZA NASLOV PRVAKA Liverpool ponudio 70 milijuna eura za najboljeg strijelca Bundeslige

Foto: Getty Images/Guliver Image

SVE JE navodno već bilo gotovo. Pierre-Emerick Aubameyang (27) trebao je otići u PSG za 70 milijuna eura uz godišnju plaću od 14 milijuna. No Francuzi su krajem prošlog tjedna iznenada odustali od transfera, a u priču je odmah uskočio Liverpool.

Jürgen Klopp je od Aubameyanga napravio to što on danas jest i nije tajna da Liverpoolov menadžer obožava Gabonca. Liverpool je, pišu engleski mediji, spreman platiti 70 milijuna eura za najboljeg strijelca Bundeslige koji je čelnicima Borussije iz Dortmunda odavno rekao da namjerava otići na kraju ove sezone.

Aubameyang više nije toliko ni mlad i cijena će mu iz godine u godinu samo padati i u Dortmundu su zaključili da ga je najbolje sad prodati i tako dodatno osnažiti momčad. Aubameyang bi također želio ponovno raditi s Kloppom, kojemu za eventualni pohod na naslov engleskog prvaka nedostaje pravi napadač takvog kalibra.

Aubameyang je u Dortmund stigao 2013. godine iz Saint-Etiennea za 13 milijuna eura. U 189 utakmica za žuto-crne zabio je 120 golova uz 33 asistencije.

Pročitajte više