fa kup

Klopp: Nije dobro izgubiti 2:0, ali ovaj poraz lako je objasniti

Foto: Getty Images

CHELSEA je nadigrao Redse i rezultatom 2:0 u borbi za četvrtfinale izbacio ih iz FA kupa.

Ništa od trostruke krune za ekipu Jürgena Kloppa koja je doživjela drugi poraz u nizu nakon debakla na Vicarage Roadu protiv Watforda (3:0) za vikend. Nakon ovog poraza može se ustvrditi da je lider Premiershipa u velikoj krizi.

Izgubio je od Atletico Madrida u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, doživio prvi poraz sezone u Premiershipu, a sada ispao i iz FA kupa.

Klopp je poslije utakmice pokušao objasniti poraz.

"Izgubiti 2:0 nije dobro, ali je relativno lagano objasniti ovaj poraz - dvije masivne pogreške. Adrian je imao fantastičnu obranu, nekoliko sekundi kasnije izgubili smo loptu i primili gol. Nije ovo najveći šok. Obje momčadi su odigrale sjajno, a mi smo imali neke dobre šanse", kazao je Nijemac na konferenciji za medije poslije eliminacije iz FA kupa.

Osvrnuo se potom na krizu u koju je prvak Europe upao.

"U proteklih nekoliko utakmica primili smo previše golova, ali nisam zabrinut zbog momentuma. Nisam zabrinut. To je nogomet. Nikad nismo vjerovali da će biti lako. Predstave na prethodnim utakmicama nisu bile loše. Protiv Watforda je bilo loše. Jako puno sprinteva, ostavljenog prostora u sredini..."

Liverpool u posljednje vrijeme ima problema i s postizanjem pogodaka. Osim pobjede nad West Hamom (3:2), pogodak nije postigao na preostale tri od četiri prethodne utakmice.

"Brojevi su tu, činjenice također. Nemam previše argumenata da vam objasnim to. Ovo je slobodan svijet. Mogu samo govoriti o brojkama. Nije da su nam šanse miljama daleko, stvar je u sitnicama, detaljima."

Chelsea - Liverpool Live Score

Pročitajte više