ZANIMLJIVOSTI

Klopp: Slavili smo naslov, a ja sam se jako napio. Probudio sam se u kamionu

Foto: Reuters

JURGEN KLOPP prisjetio se jedne lude situacije s početka njegove trenerske karijere. Njemački stručnjak Borussiju Dortmund vodio je do dva naslova njemačkog prvaka, a proslavu titule 2011. godine uvijek će pamtiti.

Klopp je priznao da je na proslavi titule previše popio i da se to čak moglo vidjeti dok je davao izjave. No, slavlje se nastavilo do ranih jutarnjih sati, a Klopp se šokirao kada je vidio gdje se probudio.

"Bio sam baš pijan i to se moglo vidjeti u izjavama koje sam davao tog dana. Ne sjećam se baš svega što se događalo. Ne znam jesam li ikome rekao, ali idućeg jutra sam se probudio u nekom kamionu u garaži. Tu sam bio sam i pojma nisam imao što se događalo te noći", rekao je Klopp čije riječi prenosi The Sportsman i nastavio:

"Probudio sam se i napustio kamion. Okrenuo sam se i vidio sam da sam u nekoj velikoj hali. Hodao sam i vidio siluetu čovjeka. Viknuo sam mu i shvatio da je to Aki Watzke. Kasnije smo na cesti zaustavili Mercedes koji je vozio neki Turčin. Mislio sam da je to sve san. On nas nije htio povesti, ali je Aki našao 200 eura i platio mu. Uspio sam nekako doći do kuće i do danas nikome nismo rekli što se dogodilo."

Pročitajte više