Komemoracija Mladenu Deliću

RODBINA, prijatelji, kolege i suradnici oprostili su se danas na komemoraciji u Domu HTVa od legendarnog televizijskog sportskog komentatora Mladena Delića, koji je umro 22. veljače u 87. godini.

Izražavajući sućut kćerki Dunji i bratu Sveboru Božo Sušec je naglasio da su HTV, a prije Televizija Zagreb, bili drugi dom Mladenu Deliću, koji je bio jedan od pionira sportskog programa.

"Mladen Delić je u ovoj kući djelovao od 1965. do umirovljenja 1984., a pamtit ćemo ga kao čovjeka koji je volio život, sport i novinarstvo", kazao je Sušec ističući da je Mladen Delić bio najbolji dokumentarista na ovim prostorima i nepogrešivi izvor svih relevantnih podataka.

Milka Babović, koja je dvije trećine života provela surađujući s Mladenom Delićem, naglasila je da je Mladen imao veliku sreću "jer je radio ono što je volio". Po njenim riječima, Mladena Delića su svi voljeli i cijenili jer je bio neposredan i iskren.

Boris Mutić je rekao da je od Mladena Delića naučio sve o poslu i životu, te naglasio da se njega i njegov osebujan stil nije mogao kopirati.

Posljednji ispraćaj Mladena Delića biot će danas u 13,20 sati u Krematoriju na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Pročitajte više