HRVATSKI NOGOMETAŠI

Komentator Sky Sportsa o bivšem dinamovcu: "Ovo je znak, stavite novac na njega"

Foto: Getty Images

"Ovaj gol vam može biti dobar znak da stavite novac na Ivana Šunjića. Kakav je ovo bio udarac, čist kao sučev zvižduk", rekao je komentator Sky Sportsa nakon što je Ivan Šunjić zabio za svoj Birmingham u utakmici protiv Derby Countyja ovog vikenda.

Igrala se 60. minuta kada je bivši dinamovac odapeo desnom nogom s oko 18 metara i prekrasno pogodio za 2:2. Međutim, to nije bilo dovoljno, Derby County je na kraju slavio. 

Ipak, glavna tema nakon utakmice u Birminghamu nije bio poraz, već mladi hrvatski veznjak koji je svojim igrama dosad oduševio navijače i struku. 

Šunjić je zabio prvijenac za Birmingham City u koji je stigao ljetos za osam milijuna eura. Dočekao ga je u svom devetom nastupu i završio u sportskim rubrikama engleskih medija. Birmingham Mail za igru i gol dao mu je ocjenu 8.

“Bila je to njegova najbolja utakmica u dresu Birminghama. Pokrivao je na kilometre prostora i terena, igrao je više prema naprijed i svoje suigrače u napadu gurnuo još više pred protivnički kazneni prostor. Sjajno je utjecao na cijelu momčad”, stoji u objašnjenju ocjene Birmingham Maila.

Pročitajte više