Kopić: Ovo nije rezultat koji se traži u Hajduku

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

HAJDUK je u šestom kolu HNL-a odigrao 1:1 na gostovanju u Koprivnici protiv Slaven Belupa. Splićani su i dalje bez pobjede u novoj sezoni HNL-a.

>SLAVEN BELUPO - HAJDUK 1:1 Splićani bez pobjede ove sezone u HNL-u

Nakon podjele bodova pred novinarima je govorio trener Hajduka Željko Kopić.

"Ulazak u utakmicu nije bio dobar, bili smo daleko od duela, nismo kvalitetno radili pritisak prema lopti. Belupo nam je tu napravio puno problema. Nakon izjednačenja smo se dizali i bili bolji, Posavec je potom obranio dobru priliku domaćina. U nastavku smo ukazali igračima na probleme i to je bila dominacija. Imali smo nekoliko dobrih prilika i u konačnici, eto, nismo uspjeli zabiti pobjedonosni gol", rekao je Kopić pa dodao:

"Ne bih komentirao izjavu Ivkovića da je on bio bliži pobjedi. Izdominirali smo u nastavku i u konačnici mi smo bili bliže pobjedi. Ovo nije rezultat koji se traži u Hajduku i ne želim se vraćati na otegotne okolnosti, no mislim da je igra u Zaprešiću i danas bila takva da rastemo i da je tendencija napadačke igre prisutna. Ima naravno prostora u defanzivi za pomak. No, to je proces i svima bi nam bilo puno lakše da nam je nešto ušlo kod 1:1. No, to tako u ovom trenutku mora biti."

Pročitajte više