Kostelić: Konačno je potvrđeno da sam najbolji na svijetu

IVICA KOSTELIĆ pet utrka prije kraja osvojio je veliki Kristalni globus. Ivica je tako u 31. godini života došao do uspjeha karijere i "ponovio" sestru Janicu koja je tri puta bila najbolja na svijetu.

> Svjetski mediji pišu o bratu i sestri koji su pokorili skijaški svijet

> Hrvatska ima svjetskog prvaka: Kostelić osvojio Veliki kristalni globus!

Kostelić je bio 21. u spustu u norveškom  Kvitfjellu što mu je uz sedmo mjesto Didera Cuchea bilo dovoljno da matematički potvrdi naslov.

"Konačno je i matematički potvrđeno da sam najbolji na svijetu i to pet utrka prije samog kraja. Ne mogu sada reći ništa posebno, samo da sam jako veseo i da se veselim sa svojom ekipom koja je bila cijelo vrijeme sa mnom – ovo je za nas jako emotivan trenutak. Sutra je još jedna važna utrka pa ću poslije nje biti spremniji za izjave", rekao je Ivica.

Ivici je čestitao i Natko Zrnčić Dim koji je danas bio 32.

"Opet za malo, samo tri stotinke do bodova. Vožnja je bila bolja nego jučer i mislim da sam u ovom trenutku dao svoj maksimum, a bodovi će već doći.  Ivica - jednom riječju fenomenalno. Da netko osvoji veliki Kristalni globus i to da ga osvoji još prije finala, pravo je veliko čudo  i meni je drago da sam dio toga pobjedničkog tima. Neizmjerno sam sretan zbog Ivice", rekao je Natko.

Pročitajte više